L´ESCOLA

Anglo School Celrà és una escola especialitzada en l´ensenyament de l´anglès, i també alemany, francès i espanyol per estrangers.

El centre Anglo School a Salt va començar el 1995 sota la dirección de Núria Esparch, llicenciada  en Filologia Anglo-Germànica per l´UAB. L´escola va nèixer de la seva necessitat d´oferir una alternativa al d´aprenentatge de l´anglès amb una metodología més innovadora, interactiva i amb incidencia a l´us de la llengua independentment del nivell. La seva metodología va incorporar un projecte que tenia en compte totes les necessitats dels seus alumnes anomenat intel.ligències multiples.Des de l´inici l´escola ja va preparar i presentar els seus alumnes als exàmens oficials de Cambridge, quan eren molt poc coneguts a les nostres comarques. Amb el temps es va convertir en examinadora de Cambridge, i des de 2013 és Cambridge YL Team Leader al centre ES448 UdG.

El nou centre a Celrà treballarà amb una renovada energía incorporant l´experiència de més de 25 anys d´ensenyament  a la familiaritat, flexibilitat i el tracte personalitzat amb els alumnes i les famílies com la base que conforma la nostra manera d´entendre l´ensenyament d´una nova llengua.

angloschool salt

ESPAIS

Anglo School Celrà disposa de classes amplies que garanteixen la comoditat de nens, adolescents i adults.

L´escola incorpora un nou concepte de classe pensada pels més petits, on l´espai els permet diferents sub-espais que podrán canviar depenent de la necessitat les activitats desenvolupades.

Per recolzar la tasca docent dels nostres professors comptem també amb equipaments multimèdia i informàtics , connexió a Interneta totes les aules, i a més a més biblioteca, videoteca i centre de recursos.

 

 

GARANTIES DE FORMACIÓ

  • Professorat qualificat, creatiu i comunicador per assegurar un aprenentatge eficaç.
  • Grups reduïts: 8/9 alumnes per aula.
  • Material innovador: projecte multi-intel.ligències.
  • Avaluació continua. Informes de progrés i actitud, i entrevistes semestrals amb els professors.
  • Tots els nivells, per nens des de 1 any, joves i adults.
  • Flexibilitat horària: matins, tardes i vespres.
  • Cursos en horari regular i intensius.

 

 

ORGANITZACIÓ DELS CURSOS

El nombre mínim d’alumnes per classe és 5, i el màxim 9. Les classes petites asseguren la pràctica oral de cada estudiant i el seguiment del procés individual de cadascun per part del professor.

Els nostres cursos estan clarament estructurats i programats. Cada nivell segueix un llibre, completat per un llibre de pràctiques i dos llibres de lectura . Els estudiants reben feina setmanal per consolidar el treball fet a classe. Regularment, s’avalua el progrés de l’estudiant amb proves i exàmens.

Tots els alumnes que assoleixen el nivell necessari podran presentar-se a l’examen oficial corresponent. La preparació específica de l’examen no es farà a classe, tot i que el professor pot ajudar i guiar en el procés.

També ens diferenciem per la nostra metodologia.