clip-clap anglo school celrà - escola anglès - TedCLIP-CLAP ANGLO SCHOOL CELRÀ – APRENDRE ANGLÈS, QUAN COMENCEM?

Adreçat a nens/es de 1 a 6 anys

Els nens/es que comencen a aprendre anglès quan són molt petits tenen una avantatge de la que en gaudiran tota la vida. Sempre hem sentit que els nens són “esponges”, perquè  quan són petits donen significació al què aprenen, i  ho graven en el seu cervell , amb naturalitat, sense esforç i per sempre. Els nens imiten la pronunciació de manera natural, utilitzen les mateixes estratègies per adquirir la seva llengua materna i no es qüestionen el què aprenen . Quan abans s’exposi al nen/a al nou idioma, l’utilitzarà amb més facilitat i de manera més espontània, sense haver de recórrer a la memòria, com ho ha de fer qui aprèn de més gran.

clip-clap anglo school celrà - escola anglès - Dana

Les condicions per aprendre de manera efectiva són molt importants. Aprendre anglès és aprendre a comunicar-se en anglès. És molt important crear la necessitat d’utilitzar l’anglès des del primer minut a classe, a través de situacions quotidianes per l’alumne amb classes innovadores, dinàmiques, participatives i adequades a cada edat, per garantir l’aprenentatge global de l’idioma. Amb la tècnica clip clap d’Anglo school Celrà, els nens aprendran anglès d’una forma efectiva.

 

QUÈ ÉS ?  clip-clap anglo school Celrà

Clip Clap-English for Kids és un mètode global basat en la motivació de l’alumne a partir d’un any estimulant-lo a través del joc, de les cançons i de les històries a les que ens conviden els personatges protagonistes, creant situacions en anglès, en les quals l’alumne podrà desenvolupar al màxim les seves habilitats lingüístiques per poder comunicar-se en aquest idioma.

Totes les activitats de clip-clap a Anglo school Celrà tenen com a objectiu principal l’ús de la llengua. El que es pretén és crear la necessitat d’utilitzar el llenguatge en cada situació. Els alumnes, conjuntament amb una sèrie d’afectuosos personatges, es veuen immersos en una sèrie de situacions quotidianes en les que s’utilitza l’anglès des del primer minut de classe.


CLIP CLAP
Mia-i-Teddy-YL2-1024x1024

 

Visita la web clipclap