EMPRESES ANGLO SCHOOL CELRÀ

El món empresarial actual, cada vegada més competitiu i especialitzat,el coneixement d’idiomes per part del personal de qualsevol empresa es fa imprescindible i marca la diferència.

Una bona formació del personal de la seva empresa és una excel·lent inversió en el seu negoci amb resultats immediats.

  • Desenvolupem els nostres programes formatius i les nostres classes d’anglès amb un clar enfocament comunicatiu que millori la competitivitat de l’empleat dins de l’empresa, a través de l’adquisició i actualització de les competències lingüístiques necessàries per aconseguir una millor qualificació professional del treballador. En tots els casos, i d’acord a la nostra política de qualitat en l’ensenyament com a escola d’anglès, oferim a cada empresa una acurada elaboració del Programa de Cursos anglès per a empreses, que inclou:
  •  Professors d’anglès  qualificats i especialitzats en treballar amb empreses i amb els objectius lingüístics de cada organització en particular, amb el suport del més modern material didàctic, per obtenir els millors resultats en el menor temps possible.
  • Classes impartides tant en el nostre centre com en les seves dependències, escollint les dates i horaris més convenients per a la seva empresa i podent ser anul·lades per a la seva posterior recuperació.
  • Control d’assistència en totes les classes d’anglès: Realitzem un informe mensual que recull l’assistència a classe de tots els alumnes inclosos en cada programa de Formació. empreses anglo school Celrà escola idiomes anglès
  •  Informes de progrés del curs d’anglès: Amb la finalitat que l’empresa conegui el progrés real dels seus empleats l’informe recull el progrés de l’alumne en totes les categories: Oral, comprensió, lectura i escriptura.
  •  Proves de nivell de cada alumne. Organització de Grups de classe. Elaboració dels Plans de Formació. Preparació d’exàmens específics: FIRST Certificate, ADVANCED, Proficiency, etc.
  • Pressupostos personalitzats realitzats en poc temps.
  •  Programes de Formació continua per a treballadors, finançats pel Fons Social Europeu i la Fundació Tripartita.