YOUNG LEARNERS ANGLO SCHOOL CELRÀ – Adreçat a NENS/ES DE 6 A 12 ANYS

  • Els nens tenen una capacitat natural per aprendre idiomes. A aquestes edats, els nens poden aprendre molt més ràpid si se’ls proporciona un ensenyament de qualitat i moltes oportunitats per practicar i revisar la llengua, atès que aquest és el període essencial en el procés d’aprenentatge d’un nen. Si aconsegueixen una base sòlida ara, tindran grans aptituds per a l’idioma en l’adolescència. Amb el sistema young learners Anglos school Celrà, obtindran l’ensenyament adequat.
  • És important fomentar una actitud positiva envers l’aprenentatge de l’anglès, per tal que els nens/es aprenguin un vocabulari d’aproximadament 2.000 paraules essencials i afagin confiança per utilizar estructures bàsiques de la gramática i consolidin una base lingüística abans de començar l’ensenyament secundari.

young learners anglo school Celrà - escola idiomes anglès

  • Igualment és important que els nens/es estiguin exposats continuament a la llengua inglesa a les classes. Els nens són imitadors nats i  sovint aconsegueixen una pronunciació molt millor que la dels adults.
  • Com a part  del curs de Young Learners Anglo school Celrà, totes les nostres classes fan servir el DVD , els ordinadors amb conexió a internet i la pissarra digital interactiva, junt a tots els recursos existents a l´escola.
  • Els alumnes fan exàmens, proves i exercicis de comprensió escrita i oral periòdics per avaluar els seus progressos.
  • Mantenim els pares informats del progrés dels seus fills i de la conducta d’aquests, mitjançant un informe escrit semestral (febrer i juny) i es pot sol·licitar una reunió amb el professor si es creu convenient. youn learners cursos anglès Celrà - anglo school
  • Mai cancel·lem classes. Si el professor no pot venir, és substituït per un altre dels nostres professors.
  • Tot això, juntament amb l’experiència de 20 anys i el nostre personal qualificat, garanteix l’alt nivell de professionalitat dels nostres cursos d’agnlès.