CURS ESTIU

readsummer
Anglo School Celrà, a l’estiu, oferim tot tipus de cursos d’estiu d’anglès a Anglo school Celrà, per a totes les edats i necessitats:

Els  adolescents i adults  poden optar per un curs intensiu que els permetrà avançar un curs sencer, classes de repàs i/o reforç o classes de conversa.

Per als nens, un casal on s’ho passen bé al mateix temps que practiquen anglès tot el dia.

Per a nens i adolescents, i també per adults  cursos i  campaments d’estiu; una aventura estiuenca  totalment en anglès. Al mateix país o a l’estranger.

Si necessites que et personalitzem l’horari pots triar els nostres cursos one-to-one.  Al teu ritme….

Si vols treure màxim rendiment del teu anglès, preparat i presentat als cursos de preparació als exàmens oficials de Cambridge. Tria el teu pack més convenient…

Els cursos intensius d’estiu d’anglès a Anglo school Celrà, són la millor manera de realitzar una immersió absoluta d’idioma, treure el màxim rendiment a la assimilació i pràctica de l’anglès. Està dirigit a aquells nens/es, joves i també adults que estan en període de vacances  i/o vulguin un aprenentatge de l’ idioma de manera constant i intensiva.

Calendari del curs

  • Del 25 de juny al 31 de juliol.
  • Durada: 1, 2, 3, 4 o 5 setmanes (nivell complet)
  • Classes diàries de 1 o 2  hores de dilluns a divendres
  • Horaris flexibles: matins 9-1 i tardes 5-9.

Horaris proves de nivell

  • Les nostres proves de nivell ens permeten conèixer el nivell de l’alumne i planificar-ne l’itinerari.
  • Són gratuïtes, sense compromís i obligatòries per als nous alumnes amb coneixements de l’ idioma.
  • Contacta amb nosaltres per sol·licitar-la

Summer English Club   CASAL D´IMMERSIO EN ANGLÈS  

 
Viurem noves sensacions, farem nous amics, aprendrem d’una manera diferent i utilitzarem els nous coneixements per jugar i fer activitats diverses.

In English, of course!

CONTINGUT DEL CASAL

El casal d’estiu consistirà en activitats educatives, creatives, lúdiques, esportives i artístiques. Totes les activitats les dirigiran en anglès professors qualificats i/o nadius i monitors experimentats en lleure. Cada setmana del casal es planificarà al voltant d’un tema especial per a aquella setmana, on s’inclouen classes acadèmiques, i activitats lúdiques com contes, pel·lícules, manualitats , teatre, jocs tradicionals, gimcanes, teatre, música i molt més. A més a més, cada setmana hi ha una sortida ( a peu) divertida relacionada amb algun aspecte del casal i el poble de Celrà.

OBJECTIUS DEL CASAL

El casal té un doble objectiu bàsic: que els alumnes participants es familiaritzin amb la llengua anglesa i que participin en activitats lúdiques i divertides pròpies de les vacances.

Les activitats són d’allò més variades, per tal que el casal sigui amè per als infants. El denominador comú a totes elles és que s’utilitza l’anglès com a llengua vehicular de comunicació

L’objectiu bàsic és consolidar el nivell oral d’anglès, ampliant-lo i posant en pràctica diferents usos de la llengua. Es tracta d’un curs bàsicament funcional.

Els alumnes passaran per diferents situacions i temàtiques i hauran d’expressar-se en anglès.